Inregistrare

Toate locurile s-au ocupat. Va multumim si va asteptam la Forum!

Bursa de Valori București împreună cu partenerii săi îți aduc Forumul Investitorilor Individuali la Cluj Napoca. Pe 18 mai 2019 comunitatea de investitori din Cluj se reunește pentru o zi plină de discuții și prezentări antrenante despre ce presupun investițiile pe piața de capital și cum îți pot oferi bunăstare financiară pe viitor.

Dacă ești investitor la început de drum te așteptăm la Forum ca să înțelegi de ce bursa nu este un loc complicat și cum poți utiliza mecanismele acesteia pentru a-ți multiplica banii. Dacă ai deja experiență în domeniul investițiilor vino la Forum să afli strategii de investiții de la alți investitori, să întâlnești companii listate la Bursa de Valori București în care poti investi și altele. Reprezentanți ai brokerilor, fondurilor de investiții și fondurilor de pensii private facultative și nu numai îți vor arăta cum și cât de simplu este să investești. Totul este să începi.

Începe să investești. Începe cu tine. Începe astăzi!

Înregistrarea la Forum este gratuită și se realizează în măsura locurilor disponibile.

Inscrie-te la Forum

Acord

Accept Termenii si Conditiile privind participarea la Forumul Investitorilor Individuali din 18 mai.

Imi exprim in mod expres si voluntar consimtamantul si sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale completate mai jos de catre BVB, in conditiile de prelucrare prevazute in prezentul acord.

Declar ca nu voi transfera catre nicio alta persoana ecusonul (badge-ul) pe care il voi primi la inceputul evenimentului. De asemenea, in cazul in care voi sesiza ca l-am pierdut, voi sesiza de indata un reprezentant al organizatorului.

Imi exprim in mod expres si voluntar consimtamantul si sunt de acord cu prelucrarea imaginii de catre BVB, in conditiile de prelucrare imagini prevazute in prezentul acord si sunt de acord cu cesiunea exclusiva in favoarea BVB a drepturilor patrimoniale conexe dreptului de autor in legatura cu operele fotografice (fotografii) si audiovizuale (filme) de la Forum.

Varsta

Studii

Care este industria in care activezi?

Aveti obiceiul sa economisiti? Daca da, cat de des o faceti?

Ce instrumente de economisire / investitii ati utilizat pana acum?

In ce categorie de investitor consideri ca te incadrezi?

Investesti pe piata de capital?

Cum ai aflat de Forum? (raspuns multiplu)

Newsletter

Vrei să fii la curent cu alte evenimente și/sau noutăți ce țin de Bursa de Valori București și piața de capital?